Andy Robertson szerint senki sem akar a jelenlegi formában szembeszállni a Liverpoolval

Andy Robertson elmondta, hogy a Liverpool olyan tiszteletet tanúsít Európában, hogy olyan csapattá váltak, amelyet mindenki el akar kerülni a Bajnokok Ligája kieséses szakaszaiban. mérvadó kiállítással Salzburgban, amely Jesse Marsch pozitív fiatal csapatát tartalmazta az első félidőben, majd a másodikban szétszerelte őket.Ez egy olyan teljesítmény bizonyította az európai szakértelmet, amely elvitte őket az elmúlt két Bajnokok Ligája-döntőbe, és – Robertson ragaszkodott hozzá – a májusi isztambuli Atatürk-stadionban mesterhármassá tétele érdekében.

Mivel a csoportgyőztes a Liverpool többek között a hétfői sorsoláson landolhat a Realnál vagy az Atlético Madridnál, és a balhátvéd úgy véli, mindenki reméli, hogy elkerülheti a randevút olyan csapattal, amely soha nem vesztette el a kieséses döntetlent Jürgen Kloppal, mint menedzserrel. Jürgen Klopp tisztelgett Szenzációs “Salah-cél a Liverpool-i csata után a További részletek révén

” Ezt a légkört hoztuk létre az elmúlt két évben “- mondta Robertson. „Olyan csapat, amely kétszer is bejutott a döntőbe, és minket tiszteletben tartanak ezen a tornán.Talán az első évad, amikor eljutottunk a döntőbe, azt hiszem, csak akkor tiszteltek minket, amikor elmentünk Portóba és lemostuk őket. Nem kaptuk meg a megérdemelt tiszteletet. Most már tudjuk, hogy Európában megbecsülnek minket. Senki sem akar minket, de mindenki, aki bekerül az elmúlt 16 közé, kedveli magát.

„Ez a legnehezebb bajnokság. Azok a csapatok, amelyekkel szembejön, kiemelkedőek, és kedvelik magukat. Mindenki magabiztos. És amikor eljutsz az utolsó 16-hoz, eljutsz a nyálkás szemcsésig. Tavaly és az azt megelőző évben kiválóak voltunk a kieséses szakaszokban, és irányított játékokat folytattunk, de tudjuk, hogy most mi vagyunk a bajnokok, akiket mindenki meg akar verni. Ezzel kell megküzdenünk, és remélhetőleg jól tudjuk kezelni.De körülbelül 40 meccs van mostanáig és az utolsó 16 között, ezért aggódni fogunk érte, amikor eljön az ideje. ”Jürgen Klopp a Liverpool csata után„ szenzációs ”Salah befejezését köszöntötte a Tovább olvasása

Robertson szerint nincs a játékosok önelégültségének kilátása. „Folyamatosan bizonyítanunk kell, hogy az emberek miért nem akarnak ellenünk játszani. Tudjuk, hogy nehéz lesz, de várjuk a kihívást, mivel ismét messzire akarunk menni ezen a tornán, és nagy lépést tettünk. ”

Baljósan a Liverpool riválisainak a Bajnokok Ligájában és a Premier Ligában , úgy véli, a Liverpool javul, mivel a szezon fárasztó időszakba lép.13 mérkőzést mentek el tiszta lap nélkül, a múlt szombati, Bournemouth-i 3–0-s győzelem előtt, és ezt újabb osztrák leállással követték. . „A Bournemouth nem tudott foglalkozni velünk, és a második félidőben éretten irányítottuk a játékot. Megtartottuk a labdát és megtartottuk a tiszta lapot.

„Salzburg ellen valóban elhatároztuk, hogy tiszta lapot fogunk tartani, mert túl leszünk rajta. Szerezz egy gólt, ez nem számít, de tiszta lapot tarts. Adtunk néhány esélyt, de védekeztünk, amikor kellett, Ali [Alisson] pedig mentett. Nagyon jó teljesítmény volt.

„A Salzburg meglehetősen egyedülálló csapat abban a tekintetben, hogy négy játékossal játszik elöl, ketten hátul futnak, és szándékosan lesnek mennek, így a másik kettő át tud futni.Nehéz védekezni ellene, de jól bántunk velük. Jól játszottak, de sajnos számukra nagyon jó, nagyon érett csapat elé kerültek. A második félévben az ügyekkel foglalkoztunk. ”

Related Post