Son úgy tűnik, hogy elolvad a Spurs baja, de szerencsétlen Vörös Csillag nincs harangszó

Fejjel felfelé, az ujjak elegánsan összekulcsolva a mandzsettákat, Marin felkereste Tanguy Ndombele-t, egy irányba kacsintott, leesett a válla, megrángatta a csípőjét, levetette a stetszonját, kidolgozott trükköt hajtott végre a Zippo öngyújtóval, aztán túl későn jött rá, hogy ” d elfelejtette ebben a kulcsfontosságú elemet, a labdát. Harry Kane és Son Heung-min eltalálták a duplát, amikor a Tottenham elcsapta a Vörös csillagot. A bent lévő beadás olyan jól időzített volt, hogy Son Heung-min, aki egész éjjel ellenállhatatlan fénnyel játszott körülötte, megengedhette magának a nehéz első érintést, amely rossz lábú Red Star kapust. Fia az oldalsó lábánál lévő üres helyre tette a labdát. Kapura futás a félpályáról. 3–0-s félidei vezetés.Egy látogató védelem, amely folyamatosan szétszóródott minden irányba, mint egy némafilmes komikusokat, akiket egy portás Bet365 forgalmi rendőr üldöz. Ez volt az a fajta éjszaka a New Lane-n, egy olyan alkalom, amikor a Spurs mindkettőnek volt szerencséje, hogy egy rettenetesen rideg Vörös Csillaggal találta szemben magát; és talán egy kicsit szerencsétlen is, hogy egy rettenetesen rideg Vörös Csillaggal találják szemben magukat.

Hogyan ítélkezzünk meg egy ilyen éjszakán? Hogyan olvassuk el a rúnákat egy olyan időszakban, amikor a Spurs kétségbeesetten érzi a defibrillációt? Akik azt akarják látni, hogy mindez ég, akik csak végjátékot látnak, rámutatnak az ellenzék szegénységére. És mégis volt itt valami. Legnyilvánvalóbb ott volt Son, a jó idők harangjátékosa.20 perc múlva kicserélték, és a legközelebbi útvonalon hagyta el a pályát, a hatalmas kopper vége előtt az érintési vonal mentén haladt. Ahogy elhaladt az ülések előtt, az egész egyszintű Tottenham ziggurat dorombolt, tiszta szeretettel szivárgott és lüktetett. A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi futball e-mailt.

Ragyogó színházi darab volt Son-tól, aki valóban úgy nézett ki, mintha csak kedves lenne, vigyorogna, integetne és nagyon eleven lenne. De ez valami másnak is tűnt – a közös melegség jegyzete, talán a katarzis is. Egy olyan csapatban, amely a saját közös libidóján virágzott, és amelyet az „univerzális energia” indított el, Pochettino szeret beszélni, lehet, hogy csak megér valamit.

És itt valóban a Fiú volt a történet. A Vörös Csillag hosszú ideig egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele.Valami valóban megdöbbentő volt abban, hogy milyen könnyű volt elrugaszkodni a kékinges védőktől, és a jövő évi szoftverfrissítés betolakodóként rohant át a füvön, az Uefa 2021 interloper, a zoom gomb folyamatosan felfordult 11-ig. Hat perc alatt Bet365 elment Son birtokba vette 10 métert az érintési vonaltól, a fesztávolságtól, átcsúsztatta a labdát José Cañas lábain, meglátta, hogy a tér bezárult, ismét ellépett Cañas elől, majd megadta a labdát. Kicsit kegyetlen érzés volt. Kivéve, hogy ez Fiú volt. És ez a csapongás a gyulladás pillanatának érezte magát. Mauricio Pochettino, a Tottenham menedzsere szerint az 5–0-s győzelem „első lépés”. További információ Milos Degenek egy szép kis zöld foltba, majd egy fejlécet pillantott a túlsó sarokba.A második gól Son első volt a kettő közül. Ugyanarról az oldalról érkezett. Lamela keresztbe lépett. Fiú, aki hacsak külön nem volt másképp feltüntetve, mindig ötös láncsebességgel nyúlt a dobozba, ötös láncsebességgel jött be a dobozba. A cél vidám volt, egy fél röplabdát teljes bizonyossággal zúdított a háló tetejére.

A végén a Spurs elcsapott egy csapatot, amely utánajárást keresett. De itt többről volt szó. Először is, a csapat kiválasztása. Talán Pochettino Új-Zélandot nézte a rögbi világkupán. Úgy tűnt, választásból vagy szükségszerűségből itt bevezette saját No Dickheads szabályát, kivetve a XI-ből azokat a játékosokat, akik a műveket gumírozták, vagy nyilvánosan nyafogtak a saját kilátásaikról.

Ehelyett a Spurs futni jött és nyomja meg a és gombot, hogy lábujjhegyen játsszon a Vörös Csillag hátsó vonallal.Son, Dele Alli és Érik Lamela, a középpályás király királyának támadása Pochettino egyenértékű a kutyák elengedésével. Előttük Kane mélyen fekvő Sheringham módban ragyogó volt. Facebook Twitter Pinterest Son Heung-min a Red Star kapusa, Milan Borjan mellett passzol, hogy megszerezze a Tottenham éjszakájának harmadik részét. Fotó: Matthew Impey / Rex / Shutterstock

A legjobb az egészben, hogy igazi vimmet és energiát nyújtott Son-tól egy csapatban, amely figyelemre méltó mindkettő hiányában. Ennek a Spurs csapatnak a küzdelme sötét energia és rossz juju kérdése volt, éppúgy, mint a személyzet és a taktika; olyan korszakok érzése, olyan játékosok, akik egyszerűen felhagytak a forgatókönyv követésével.

A fekvő Vörös Csillag 5-0-s dobása aligha gyógyír. De Son adott nekik valamit, ami itt hiányzott.És néha valóban elég lehet egy szikra.