Az Atlético Madrid a Trippier tizenegyeshibája ellenére könnyebben elhalad a Lokomotiv Moszkva mellett

Az Atlético Madrid 62 lövést lőtt anélkül, hogy gólt szerzett volna, beleértve a Kieran Trippier tizenegyest, amely 15 perccel korábban a kapufát találta el, amikor João Félix végül a hálóba helyezte a labdát, hogy elindulhassanak az utolsó 16-ból. Bajnokok Ligája. A 20 éves csatár az Atlético második pontrúgását kivágta Anton Kochenkovon túl, hogy végül megszabaduljon Diego Simeone szorongásától, amelyről elismerte, hogy szenvednek, hatékonyan befejezve ezt a játékot és elhárítva az európai katasztrófát.

Ez volt A két gól közül az első, Felipe később hozzáadott egy másodikat egy hideg, de végül kényelmes éjszakán, amikor a Lokomotiv Moszkva magányos lövést hajtott végre a célon. 17 perc után jött.Gyors útmutató Roundup: Az Atalanta megdöbbentette a Shakhtart a Show Hide kvalifikációjához kísérlet.

Shakhtar esélyét az egyenlítésre piros lap érte Dodo előtt, mire Mario Pasalic és Robin Gosens késői góljai váratlan utolsó 16-os helyet szereztek debütáló Bajnokok Ligája-kampányában.

Az A-csoport másutt a Real Madridot kötötte vissza a Club Brugge, mielőtt Vinícius Júnior és Luka Modric góljaival idegenbeli győzelmet szerzett volna. Rodrygo félpályája a második játékrész elején vezetett a vendégek elé, mire Hans Vanaken két perccel később egyenlített.

A B-csoportban az Olympiakos 1–0-ra legyőzte a Red Star Belgrádot, hogy egy meccsen elkapja az Európa Liga helyét. két büntetés.Tomané kihagyta a Red Star pontrúgását, mire Youssef El Arabi későn tért át a házigazdánál. Fotó: Sergei Supinsky / AFP Hasznos volt ez? Köszönjük visszajelzését.

A játék két percig tartott, amikor Trippier nem tudta megszerezni a büntetést, amely hamarabb rendezte volna az Atléticót. Végső soron ez nem számított, de ezen a ponton úgy érezte, hogy lehet.

Az Atlético tudta, hogy a győzelem elmaradása a csoport másik játékának, a Juventus elleni Bayer Leverkusennek a kegyében hagyja őket. Normális körülmények között, amelyek esetleg nem foglalkoztatták őket – a Lokomotiv hiányolta az első számú kapust, két legjobb játékosukat, és már kint voltak, Vedran Corluka szomorú látványa feltételezett bokatöréssel indult el, az egyetlen pillanat a számukra valódi következményként – de ezek nem voltak normális körülmények.Az Atlético négy óra alatt nem kapott gólt, és nyolcban egy meccset megnyert. Facebook Twitter Pinterest Kieran Trippier büntetését Anton Kochenkov védi. Fotó: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images

Ötvenkilenc lövés ment el gól nélkül, amikor bemutatták nekik a 60. és az eddigi legjobb lehetőségüket. Negyvennégy másodperc múlva Félixet lehozták. Trippier vállalta a felelősséget, beállt az első Atlético-gól megszerzéséhez. Az angol meglátása meglepett, bár az is mondott valamit. A büntetőt meglehetősen jól eltalálták, de Kochenkov, jobbra és balra merülve, felemelte a bal kezét, és a lövést lecsapta a kapufáról. Még a helyszínről úgy érezhették, hogy nem lehet gólt szerezni.De itt megkerülhetetlen valóság volt: az Atlético sokkal jobb, mint a Lokomotiv. Folyamatosan jöttek, a Trippier olyan elszánt, mint mindig, hogy továbbjutjon, és további 11 lövést szereztek a félidőre, Félix, Ángel Correa és Thomas Partey kerültek a legközelebb. áttörés, amikor a játékvezetőt, Kassai Viktort a VAR képernyőjére hívták, amely felfedte Rifat Zhemaletdinov kézilabdáját. Ezúttal Félix vette át, lövése ugyanazon a poszton gördült be, amelyet Trippier eltalált. A Bajnokok Ligája teljes angolul egy másik állomása a szuperklubok menetében | Barney Ronay További információ

Álvaro Morata úgy gondolta, hogy nem sokkal később 2-0-ra sikerült, de amit a VAR adott, azt a VAR elvitte, kizárva lesből.

A pályán Az Atléticót nem kellett tagadni.Felipe a második félidő elején szépen bepuskázta Koke keresztjét.

Morata fejelte fölé, a labda elcsúsztatta a lécet, Thomas pedig villant a kapu mellett, de meg kellett elégedniük a kettővel és a második hellyel. a D. csoportban. Nyilvántartásból 23 lövést készítettek.

Related Post