Mauricio Pochettino, a Tottenham menedzsere szerint az 5–0-s győzelem „első lépés”

Mauricio Pochettino azt javasolta, hogy a Tottenham nyugodt maradt a válságban, és 5-0-s győzelemmel jutalmazták a belgrádi Red Star felett – ennek eredményeként saját kezükbe került a Bajnokok Ligája sorsának irányítása.

A Spurs menedzsere a régi földön evezett, amikor arról beszélt, hogy alakulata különféle körülmények miatt későn kezdte a szezonra való felkészülést, és nem tudta időben felépíteni a megfelelő dinamikát. Harry Kane és Son Heung-min eltalálták a párosokat mint a Tottenham thrash Red Star További információ

“Ha bármelyik klubban előfordul ilyen helyzet, akkor a legfontosabb a nyugalom megőrzése” – mondta. „Ne csinálj drámát. Mindig legyen jó arc, mosolyogjon a problémákra és pozitív legyen.Ugyanúgy fogunk folytatni, és megmutatjuk, hogy a problémák a pályán vannak, nem a pályán kívül. ”

Hozzátette, hogy szerdán szabadnapot adna játékosainak, mondván: mosolyogj, hogy „minden híresztelést leállítottak”. De legfőbb elégedettsége az volt, hogy magabiztosabb teljesítményt nyújtott, miután a szezonban korábban csak három győzelmet arattak az összes versenyen, és időszerű volt, mivel vasárnap Anfieldbe utaznak, hogy találkozzanak azzal a csapattal, aki legyőzte őket a Bajnokok Ligája tavalyi döntőjében. / p>

“Jól érzem magam, mert kezdjük látni, hogy csak most kell felfedeznünk és visszaszereznünk a legjobb érzéseinket, és fel kell építenünk a bizalmat” – mondta Pochettino. „Lépésről lépésre kell haladnunk, és újra szilárdnak kell lennünk. Ez volt az első lépés. Most jobb helyzetben vagyunk ezen a versenyen.A kezünkben van. ”

A menedzsert megkérdezték, hogy most elégedett-e a játékosai dinamikájával. “Nem vagyok boldog és nem vagyok boldogtalan” – válaszolta. „Szembesülök a helyzettel, hogy van. Nagyon reális vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy hatalmas élmény számunkra. Nagyszerű pillanat a növekedésre, érettebbé válásra. Az ilyen típusú helyzetnek biztosan hozzá kell járulnunk ahhoz, hogy a jövőben erősebbek legyünk. ”A Fiver: iratkozzon fel és kapja meg a napi futball e-mailt.

Related Post